Suntem în 2012. Practic, vorbind despre sporturi extreme treburile s-au cam aranjat, găinile s-au cam cernut de vulturi.
Cei care până acum au stat cuminței la zona de șah a Cismigiului nu se vor trezi brusc pe o probă de off-road la GTC Cup, și nici cei care fac parte din Grupul de Crosetat Fulare nu se vor trezi brusc că vor să se transforme în reparatori de grenade..
Chestia asta cu sporturile extreme este evidentă și sare în ochi cu mult timp înainte ca respectivul sa inceapă să execute sărituri libere cu trotineta din dotare.
Tocmai din cauza acestui fapt, că oamenii cu înclinație clară spre chestii extreme sunt întotdeauna solidari cu părerea că vacantele sunt făcute ca să-ți rupi capul, sporturile extreme s-au terminat.
Nu sări să mă contrazici, mă refer prin ”s-au terminat” la au fost deja bifate.
Race-mode cu quad-ul? Check. Sărit cu parașuta? Check. Condus masină de curse? Check. Dat cu WRC-ul? Check. Mers cu motoreta pe circuit? Check.
Dat cu zorbul? Nu, ce-i aia?!
Păi vezi că ăștia inventează tot timpul un extrem din ăsta nou?! Zorbul este obiectul cu care faci zorbing. Zorbingul este inventat de ăia din Noua Zeelandă, gagiii care au inventat și bungee-jumping-ul…
Zorbul este chestia aia mare, cu pereți dubli, în care te bagi și-ți dai drumul de nebun la vale. Sună interesant, este?
Pai treaba se pune in felul următor: poți avea și tu zorbul tău. Unul al tău și doar al tău. Cum?
E premiu la concursul de pe aplicatia Orange, ”Tabăra de zorbing”, si în afară de premiul cel mare, un zorb, mai poți câștiga tablete iPad si Samsung, cartele si modemuri de internet.
Aplicația promovează abonamentul de date Colibri, cel care are optionala Happy Night inclusa pe toata perioada contractuală.
Mai e ceva de adaugat? Nimic, doar că ar trebui să te miști mai repede, să n-o ia premiile la vale înainte de a apuca tu să te inscrii… 😉
Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.