Treaba vine așa: se fac niște clătite normale.
După ce clătitele sunt gata se feliază în panglici înguste.
Panglicile rezultate se trag la tigaie cu puțin ulei apoi se stropesc din belșug cu coniac și se flambează. Se presară miez de nucă deasupra.
Se ia jumătate de pepene galben, se scot sâmburii.
Se toarnă panglicile de clătită trase la tigaie și-apoi flambate în coniac în jumătatea de pepene galben, se mai presară niște miez de nucă și-apoi – după gust – se asezonează cu puțină cremă de ciocolată.
Și iese scârbotania naibii, că nu-ți mai vine s-o lași din mână!
Singurul loc de unde știu că se mănâncă așa ceva se află la Vama Veche. Și este închis până pe 1 mai, ‘le-ar scârbotania naibii de râs!
Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.