Ieri am mâncat bine – și bio – la Pukka Tukka

Ieri mai după șase, așa, am zis să ieșim să mâncăm ceva.

Pentru că eram în zonă, inițial am vrut să mergem la The Harbour dar apoi a zis soața că ar încerca ceva nou…

Un search rapid ne-a adus sub nas Pukka Tukka, am zis că merită încercată.

Locația e în Amzei, exact în dreapta intrării Teatrului Ion Creangă, atunci când te uiți la el.

O terasă de vreo zece mese cam golașă la ora aia, înainte de furtună.

Prima chestie: ospătarul foarte prietenos și bine pregătit. Andreea a întrebat despre fiecare preparat din meniu (pe cuvânt, ziceai că-i dă lucrare de control omului)… a primit răspuns la obiect, pas-cu-pas, fel cu fel. Am apreciat.

Ea a luat o supă de legume, eu am luat o salată cu piept de rață.

Supa bună, gustoasă (dar cum nu suport supele nici când sunt bolnav, acum repet doar ce-a zis Dei…).

Salata cu piept de rață foarte bună, savuroasă, cu un dressing delicios și cu rața făcută exact cum trebuia.

Porțiile sunt OK și din punct de vedere al mărimii/gramajului.

Prețurile nu-s chiar mici

Restul recomandării se găsește pe CeRecomand.ro. 😉

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
  • Catalin Zălog
    publicitate

    Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

  • Victor
    • 25.10.2015

    Salut,
    Restaurantul descoperit de tine in mai, a aparut acum si in topul celor de la The Guardian! http://www.theguardian.com/travel/2015/oct/24/bucharest-city-guide-romania

    răspunde-i
  • Andrei
    • 30.05.2015

    Am urmat recomandarea, am mancat somonul cu spanac, este fantastic! Data viitoare voi incerca salata cu rata.
    Multumesc

    răspunde-i
  • Cristi
    • 30.05.2015

    Sincer?? vreau sa ies in oras nu sa citesc certificari 🙂 sunt o groaza de restaurante care se lauda ca gatesc bio ..in plus asta e un bar amarât si gol tot timpul care pe mine nu m-a convins. Succes !

    răspunde-i
  • Cristi
    • 29.05.2015

    Am fost si este foarte scump si nimic deosebit…nu imi dau seama cat de bio este si in plus eram doar eu cu restaurantul .Pustiu chiar!

    • Cabral Ibacka
      • 29.05.2015

      🙂 păi îți dai seama că e bio după certificări. Dar pentru asta trebuie să le iei pe rând și să le citești…

    răspunde-i
  • Dora
    • 18.05.2015

    Multumim pentru recomandare, o sa trecem negresit sa gustam si noi. Sa va fie de bine.

    răspunde-i
  • Salata imi face si mie cu ochiul ! 🙂

    răspunde-i
  • arata bine salata ta cu rata dar nici supa nu e de lasat; sper sa ne povesteasca si Andreea pe blogul ei ce a reiesit din lucrarea de control pe care i-a dat-o angajatului sa aflam mai multe despre cat de bio e papa de aici.

    răspunde-i
  • Bogdan
    • 18.05.2015

    Salut. Îmi cer scuze pentru intervenție, dar din câte știu eu in Piața Amzei este Teatrul Ion Creangă, nicidecum Țăndărică.

    • Cabral Ibacka
      • 18.05.2015

      Păi da, dar când ești imbecil și scrii la repezeală te gândești la Creangă și scrii Țăndărică…
      Mersi frumos.

    răspunde-i
  • Sam
    • 18.05.2015

    Sa va fie de bine si sta-v-ar in fizic. Arata bine si salata cu rata si rata cu salata. Cat despre supa, am mancat odata cand eram mic si mi se pare ca am mancat prea mult deja. Daca ma intrebi, supa este pentru oameni bolnavi, iar eu cum nu ma imbolnavesc, in cel mai rau imi rup cate ceva cu capra pe coclauri, n-am nevoie de supa 🙂
    Sa incerci si la La Pescador, in cazul in care n-ai fost. Am mancat un cotlet de crap, de m-am lins pe degete.
    O zi traznet 🙂

    răspunde-i
  • Loading...