Continui cu seria „dat din casa”, pentru ca mi se pare normal sa vi le spun voua, si-apoi pentru ca lucrurile si locurile pe care le recomand chiar merita promovare.
In Busteni exista cea mai buna macelarie de pe Valea Prahovei*. Daca urmaresti pozele o sa-ti dai seama unde e macelaria asta si dupa ce vei intra acolo vei vedea ca la tejghea e un domn. Domnul este patronul. Si patronul magazinului dar si patronul fermei de unde provin animalele. Si chiar el este cel care le sacrifica. Deci stie ce face.
Si face cele mai bune fleici posibile, si cele mai bune scaricele (stiti voi, coastele alea delicioase). Dar are el acolo si carne de pui, tinuta in bait cu mirodenii, sa te incante cand le pui pe gratar. Ciocanele din alea mici, si aripoare, dar si copane intregi.
Dar inafara de toate carnurile posibile si imposibile, el are acolo o comoara: cel mai bun sorici din lume!
In primul rand este fraged, incredibil de fraged! Si e tinut in saramura, sa fie numai bun de rontait. Si vine in rondele, de musti din ele si mesteci de parca-i ziua ta!
Nu ma lungesc caci nu vreau sa va provoc foame… va propun sa incercati o data si-apoi sa-mi spuneti daca am avut dreptate sau nu. Se face? 🙂
Hai sa va explic si unde e…:
In Busteni, mergand spre Brasov, te intalnesti la un moment dat (dupa un teren viran mare pe stanga) cu Strada Telecabinei. Parchezi frumos pe dreapta, ca-s locuri, si in cladirea de vis-a-vis e intrarea in macelaria asta. Uite si poze, cu explicatii (se vede ca imbatranesc, am ajuns cicalitor deja…):
Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.