Branza Nasal se matureaza in grota naturala de la Ţaga (judetul Cluj). Aceasta grota este unica, dat fiind microclimatul special si existanta unei bacterii prezenta in micloflora grotei.
Bacteria actioneaza la suprafata branzei si transforma componentele acesteia, rezultatul fiind o branza de genul celor frantuzesti, binecunoscute (Camembert, Brie, etc).
Conditiile din grota, cat si existenta respectivei bacterii, sunt imposibil de reprodus in alt mediu, asta avand ca rezultat unicitatea in intreaga lume a branzeturilor de la Ţaga.
Stiu, iti inchipui ca vorbeste foamea din mine… nu, era doar un alt fel de-a-ti aduce aminte de produsin.ro si de-a-ti spune ca acelasi produsin.ro s-a relansat. Mai complet, mai incarcat cu informatie, mai bun. Aici.
A, si daca te intrebi de ce-am scris despre asta… i-am ajutat si la inceput, o fac si acum pentru ca stiu ca peste tot prin lume oamenii incearca sa-si protejeze productia proprie promovand si cumparand produse fabricate in tara lor.
Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.